Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Daniel Yergin - A küldetés (Antikvár példány)

5.500 Ft 4.400 Ft
20%
Az akció időtartama: 2022. 10. 14. -
Szerző
Daniel Yergin
Menny.:db
ISBN: 9786155559426
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Éghajlatváltozás, környezetvédelmi aggodalmak, csökkenő erőforrások és a világ egyre növekvő energiaétvágya – hogyan hat mindez a jövőnkre?
Daniel Yergin könyve erre a kérdésre keresi a választ: A küldetés az energia története. A szerző a kötet lapjain az összes olyan tényezőt – politikai felfordulást, katonai konfliktust, a globális gazdaságban tapasztalható jelentős elmozdulást, technológiai áttörést vagy éppen az árképzés és a szabályozás megváltozását
– áttekinti, amely alapvetően módosíthatja az energia helyzetét a világban. Bár a megújuló, illetve az alternatív források egyre meghatározóbbak, az mégis aggasztó, hogy a világ energiaszükségletének biztosítása válság és összecsapások nélkül szinte lehetetlen küldetésnek tűnik.
Daniel Yergin vezető szaktekintély az energia, a nemzetközi politika és a közgazdaság területén. Előző könyvét (A zsákmány) húsz nyelvre fordították le, Pulitzer-díjjal jutalmazták, és elnyerte az Eccles-díjat is mint a legjobb nagyközönség számára készült gazdasági témájú könyv.

Kötés Keménytáblás, cérnafűzött

MCC Press Kft.

1016 Budapest, Somlói út 49-53.
Postacím: 1518 Budapest, Pf. 155.

Elérhetőségeink