Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zbigniew Brzezinski – Brent Scowcroft - Amerika és a világ (Antikvár példány)

3.500 Ft 2.800 Ft
20%
Az akció időtartama: 2022. 10. 14. -
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
ISBN: 9786155559587
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Beszélgetőkönyvünk kísérlet is egyben: vajon közös nevezőre juthat-e egy befolyásos demokrata és egy nem kevésbé jelentős republikánus […], miközben mindketten kizárólag a maguk nevében beszélnek, nem pedig pártjaik mellett vagy ellen?
David Ignatius


Két hidegháborús veterán, két egykori nemzetbiztonsági tanácsadó – akik maguk is formálói voltak az Amerikai Egyesült Államok külpolitikájának – egy washingtoni irodában beszélget egymással.
Brzezinski és Scowcroft, miközben történelmi távlatból és megélt tapasztalataik alapján a világ múltjának és jelenének politikai, katonai, gazdasági, pénzügyi és kulturális kérdéseit taglalják, elsősorban a jövő lehetséges útjait fürkészik, és hazájuk szerepét az eljövendőkben.

Több mint egy évtizeddel a beszélgetésük után a globális külpolitika iránt érdeklődő magyar olvasó is történelmi távlatból tekinthet már eszmecseréjükre, és eldöntheti, miben és mennyiben tévedtek jóslataikkal, illetve miként igazolta elgondolásaikat a számunkra már múltként és jelenként érzékelt jövő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

MCC Press Kft.

1016 Budapest, Somlói út 49-53.
Postacím: 1518 Budapest, Pf. 155.

Elérhetőségeink