Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kónya Imre - Rendszerváltozás belülről

4.450 Ft 3.560 Ft
20%
Az akció időtartama: 2022. 09. 21. -
Menny.:db
ISBN: 9786156351401
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

"Apróbb-nagyobb emberi mozzanatokból – személyes történelemként – áll össze Kónya Imre legújabb, harmadik könyvében az 1989–1990-es rendszerváltozás első, ellenzéki kerekasztalos korszaka. A szerző az akkori politikai események egyik főszereplőjeként a közvélemény számára jórészt ismeretlen történeteken keresztül bepillantást enged a rendszerváltozás első felvonásának kulisszái mögé. Megismerhetjük a szerző személyes motivációit, késztetéseit, a család, a barátok és különösen a politikai küzdőtársak, köztük későbbi ellenfelek gondolkodásmódját, mozgatórugóit, és ezzel árnyaltabb képet kapunk a magyar demokrácia történetének egyik igen fontos szakaszáról.


Az olvasmányosan megírt történetekből kibontakozik előttünk a főszereplők – többek között Antall József, Tölgyessy Péter, Orbán Viktor, Magyar Bálint, Kövér László, Szabad György, Csurka István – személyisége, úgy, ahogyan a szerző az eseményekkel egyidejűleg látta őket. Személyes történelem tehát – történelemalakítók és személyiségformálók sorsából és egyéni vonásaiból fölrajzolva.


A könyv képei között ritkán látható felvételek is találhatók, továbbá tizenhat archív videó is elérhető a megadott linkeken és QR-kódokon keresztül."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

MCC Press Kft.

1016 Budapest, Somlói út 49-53.
Postacím: 1518 Budapest, Pf. 155.

Elérhetőségeink