Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tibor Fischer - Utazás a négy fal között

4.450 Ft 3.560 Ft
20%
Az akció időtartama: 2023. 09. 14. -
Szerző
Tibor Fischer
Formátum
Nyomtatott verzió
Menny.:db
ISBN: 9789636440220
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A sikeres számítógépes grafikus és egykori erotikusshow-szereplő, Oceane szeret utazni, de nem szívesen hagyja el a lakását. Mi több, ki sem teszi a lábát otthonról. Erre azonban nincs is igazán szüksége: Dél-London és a földkerekség fura, meghökkentő, szórakoztató vagy megbotránkoztató világa csak úgy árad be az otthonába a csodabogár látogatókon, az idegesítő lakótársakon, a képtelen postai küldeményeken vagy a folyton új meglepetésekkel szolgáló interneten keresztül. Bár hősnőnk gondosan ügyel hétköznapjai nyugalmára, egy nap mégis kizökkenti valami: levelet kap exbarátjától – aki tíz éve meghalt. A rejtély cselekvésre készteti, és felbérel egy volt zsoldos katonát, hogy eredjen a levél titkának nyomába egy világ végi településre. 

A felvágott nyelvű, kiábrándultságában is csillogó humorú Oceane mindeközben elmeséli élete megannyi csetlését-botlását, amelyek odáig vezettek, hogy végül lakása kiszámítható biztonságába húzódott vissza. 

Akik már ismerik Tibor Fischer fanyar, szikrázóan szellemes stílusát, ebben a regényben sem fognak csalódni, akik pedig most találkoznak vele először, élvezettel olvassák majd a huszonegyedik század abszurd jelenségeinek humoros látleletét. 

TIBOR FISCHER magyar származású író, akinek első regénye, A béka segge alatt (1992), Betty Trask-díjat kapott, valamit felkerült a Man Booker-díj rövid listájára. Műveit 25 nyelvre fordították le. 1988 és 1990 között a The Daily Telegraph magyarországi tudósítójaként dolgozott, 1993-ban a Granta irodalmi folyóirat a húsz legjobb fiatal angol író közé választotta. Magyarul eddig hét kötete jelent meg. Díjai: Betty Trask-díj, Man Booker-díj. 

MCC Press Kft.

1016 Budapest, Somlói út 49-53.
Postacím: 1518 Budapest, Pf. 155.

Elérhetőségeink